Hva er Team Jentesport?

Team Jentesport er vårt test- og markedsføringscrew som består av meget aktive, sosiale og kunnskapsrike jenter som er mye på tur. Disse har en viktig jobb med å få konseptet Jentesport ut til folket, samt returnere gode erfaringer og kompetanse tilbake til Jentesport. Team Jentesport har flere oppgaver:

  • PR og Gerilja markedsføring
    Team Jentesport sin oppgave er å promotere Jentesport der de ferdes både på høye topper, flate vidder og i klatreveggen. Vårt motiverte Team skal skape kontakt i sitt nærmiljø og i omgivelsene når de er på tur.
  • Test av utstyr og kompetansefangst
    De som er med i Team Jentesport vil få tilgang til utstyr for testing, samt gode muligheter for å låne utstyr ved behov. Noe materiell vil de også bli supplert med innimellom i samarbeid med våre samarbeidspartnere.
  • Ha det gøy
    Det skal være gøy å være en del av Team Jentesport!

Brenner du for noe innenfor friluftsliv og fjellsport?
Etterhvert håper vi å styrke vårt team med flere jenter i forskjellige aldre; som bor på forskjellige steder i det langstrakte land, og som har en pasjon for en eller annen sportslig aktivitet. Vi ønsker også at våre teammedlemmer er sprudlene og viser en god figur – dette er jo ansiktet utad i markedet og det er viktig å gi gode inntrykk. Team Jentesport søker etter flere ambassadører som kan være med og spre det gode rykte! Er du en sprudlende jente med god appetitt på klatring, ski, jakt eller løping – ta gjerne kontakt med oss.
Send en epost til team@jentesport.com og fortell om deg selv, dine interesser og hva du gjort og vil gjøre av aktiviteter – og selvfølgelig hvorfor nettopp DU bør være en del av Team Jentesport… Deltakere vil bli valgt ut utifra en rekke kriterier og er også geografisk betinget da medlemmene skal dekke ulike deler av Norge.

Vi vil legge ut mer informasjon om medlemmene og aktivitetene til Team Jentesport etter hvert.

Jentesport.no

Jentesport Bloggen