Klatretak, Rab og Smartwool

Det er mye som skjer hos Jentesport om dagen! Vi har fått takene til klatreveggen vår, så nå er det bare å finne frem stigen og begynne å skru!

En annen leveranse vi har ventet spent på, er  sendingen med massevis av ulike damesokker fra Smartwool. Spesielt skisokkene er i knallfine farger, og vil nok falle i smak hos flere (håper og tror vi).

Vi fikk også varer fra Rab, bl.a. de populære dunjakkene «Neutrino Plus» og «Latok» skalljakker (se bilder under). Førstnevnte er en utrolig fin jakke både til fjell- og bybruk, fargen Beluga er det mange som har satt på ønskelista allerede.

Det er fremdeles like gøy hver gang det kommer leveranser, og det blir morsomt å fylle butikken med alle varene! Det er spådd en ekstremt kald vinter (hvordan de nå kan vite det flere uker i forveien…), så et lite tips til våre kunder er  å handle inn varme dunjakker, ullundertøy og luer før de blir utsolgt. I fjor vinter var det ikke akkurat lett å få tak i hverken dunjakker eller ull da det var som kaldest! Jeg har brukt dunjakken min Mountain Equipment «Sigma» flere ganger allerede, dunjakker som er såpass tynne, har et utrolig stort bruksområde både vår, høst og vinter – anbefales!