Materialene til skilleveggen er på plass

Nå er klatreveggen ferdig malt, 3 strøk måtte til for at fargen skulle bli perfekt.  Vi lette lenge rundt for å finne riktig type maling, det er viktig at sanden man blander i malingen (for å skape struktur) ikke bare drysser av når malingen tørker. Gulvmaling med olje blandes med litt sandblåsersand,  da blir det veldig bra.

I dag kom de siste materialene til skilleveggen, de ble dessverre ca. 1 uke forsinket. Men nå er de her, og godt er det! Det blir kjempemorsomt å se resultatet etter hvert som snekkeren får opp platene.

Ellers har min mor vært så snill å hjelpe oss med å sy prøveromsgardiner, hun er nemlig en racer på symaskinen! Gardinene er mørkegrå, og passer forhåpentligvis bra med de burgunder og hvite detaljene i butikken.

Hilde syr prøveromsgardinene til butikken

Vi er på jakt etter noe så banalt som kleshengere til butikken! Det er utrolig mange typer hengere som er utsolgt eller som man må spesialbestille fra Italia, og DET har vi ikke tid til! Så hvis dere har noen gode tips, er det bare å gi beskjed. (Ikea utgår, vi må ha minst 200 hengere).