7 Blåner, Granger’s og maling

I går fikk vi besøk av to hyggelige karer fra 7 Blåner, de fikk se lokalene våre, og hadde med masse vareprøver fra bl.a. Moon, Kayland, Evolv og Mad Rock. 7 Blåner holder til på Oppdal, så det var koselig at de benyttet anledningen til å stikke innom en tur for å besøke oss og vise frem produkter. Det eneste problemet er å velge blant så mange bra varer!

Vi fikk også varene vi har bestilt fra Granger’s, de har en stor serie med miljøvennlige impregnerings- og vaskeprodukter for klær, fottøy og utstyr, så det var fint å få dette på plass. Det finnes mange merker som selger denne typen produkter, men vi valgte Granger’s fordi  det er et veldig bra merke som anbefales spesifikt av flere av våre leverandører (som Mountain Equipment og Arc’teryx) og at de har en tydelig miljøprofil, noe som vi synes er kjempeviktig og bra. 

Vi har også vært ute på vift og kjøpt maling og sand til klatreveggen, den blir burgunder, så jeg håper fargen blir vellykket. Det vil tiden vise når første strøk er ferdig..