Festival-vår!

Det er en tydelig trend at det arrangeres fler og fler festivaler i Norge med fokus på toppturer og fjell. Kjempegøy! Vanskelig å få med seg alt, bare… MEN – vi i Team Jentesport prøver å få med oss det meste!
Siden jeg ikke vært ute på tur på en stund nå begynner det å krible skikkelig i kroppen – men da jeg begynnte å se i kalendern så merket jeg at jeg har jo masse morro å se frem til!

Her er en liten liste over steder/festivaler du kan treffe oss på under våren 2013:

Frisk i februar: FJELLSPORTFESTIVALEN
Dette skjer i Sogndal 21-24 februar. Jeg tester ut festivalen for første gang og skal være med på både isklatring og toppturer – men selvfølgelig også Champagnelunsj…  Dette kan jo ikke bli annet enn bra!

Morro i mars: ROMSDALSVINTER
I mars, nærmere bestemt 21-24 mars, går turen til Romsdalen og Åndalsnes. Første gangen jeg tester ut denne festival også, men har hørt mye bra om den, og selvfølgelig også om skikjøringen i området – så gleder meg helt vilt! Her blir det også bl a foredrag om snøskredvasling. Blir nok en flott togtur dit også, da Raumabanen skal være en av de vakreste togreisene i Norge, kankje også i verden…!

Absolut i april: TOPPTURSAMLING FOR JENTER
– samarbeid mellom Haukeliseter og Jentesport!
Dette er noe helt nytt for året – og selvfølgelig HELT RÅTT! Et samarbeid mellom Haukeliseter Fjellstue og Jentesport har resultert i denne topptursamling for jenter, siste helgen i april (26-28 april). Det blir et flott opplegg med overnatting på den herlige DNT hytta midt i de vakre Telemarksfjellene, med guida toppturer, god mat, villmarksspa og mye morro! Meld deg på!! Les mer på eventet som er lagt ut på Facebook. Både Kristine og Maria reiser hit og vil ta med litt kult utstyr å vise frem. Mer info kommer etterhvert på nyhetsbrev og «tryneboka». Vi gleder oss!!

Magisk i mai: HIGH CAMP TURTAGRØ
Klassikern! For tredje året på rad drar jeg til Jotunheimen og nydelige Turtagrø, toppturfestivalenes mecca! Denne festivalen kjenner jeg godt, den har alt man kan tenke seg av flotte fjell med herlige linjer å kjøre, fantastisk camp og morsome telt-naboer, testing av utstyr fra kjente leverandører – og man får selvfølgelig ikke glemme dunjakkedisco… High Camp Turtagrø arrangeres 9-12 mai i år. Sees vi der??

Juvelenes juvel i juni: TOPPTURFESTIVALEN SVALBARD
Need I say more? Dette er det ultimate!! I 2012 ble denne festival arrangert for første gang, da nesten som en «venners-venners-festival», og jeg var heldig å være en av disse «venners-vennene». En helt ubeskrivelig fantastisk opplevelse! I år braker det løs igjen, lokasjon er endret men opplegget blir garantert minst like bra. Ryktet om festivalen har spridd seg som ild – og årets festival ble utsolgt på 45 min… og jeg er igjen en av de heldige! Dette blir en fantastisk avslutning på min topptursesong :)
Les mer om fjorårets festival her.

Er det noen der ute i Jentesport-verden som er på de samme festivalene som oss – huk tak i oss, vi går omkring med Jentesport-logo på ryggen :)

Ønsker alle en herlig skisesong!

Klem fra Maria
Team Jentesport

2 tanker om “Festival-vår!”

Vi setter pris på tilbakemelding. Skriv gjerne en kommentar.