Winter Wonderland…

Norsk vinter på sitt beste! Romjula og nyttår på norske fjell med masse deilig snø! Kan det bli bedre?
PS – sjekk ut videosnutten lengst ned…

Den 27 desember dro vi fra hovedstaden, med pikk og pakk tytende ut av bilen – en nordmann, en australier, en singaporier (heter det slik…?) og en svenske i lånt bil. Med snøbrett og ski og isklatreutstyr. Uten skiboks. Men vi klarte å få med oss alt, også oss selv :) I den andre bilen var det Jentesport-gründer med sambo og barn. Med skiboks og pulk! Turen gikk til Sanderstølen på Golsjellet. Her skulle vi bli til neste år, og vi gledet oss til flere herlige dager med norsk, snørik vinter.


Dagene fløy avgårde – de fylltes med brett- og skikjøring samt topptur (til tregrensa…) i Hemsedal, langrenn rett fra hytta – med og uten barn i pulk – isklatring i Golsjuvet, samt kjelkekjøring og lek i snøen! Kort sag – fantastiske dager med masse morro, og masse deilig mat og hyttekos :)

Nå gleder vi oss alle til et nytt spennende år med masse turer, eventyr og sprell; og selvfølgelig masse nytt stæasj fra Jentesport :)

Godt Nyttår!

Klem fra Maria
Team Jentesport

Kjelkekjøring på sitt beste