Produktplassering

De siste dagene har jeg såvidt begynt å henge opp diverse produkter i butikken. Vi venter utålmodig på de siste materialene til skilleveggen, og  gleder oss veldig til den er oppe! I mellomtiden har vi hengt opp mye turmat fra både Real, Mountain House og ÅpneSpis, vi får et veldig bra utvalg av ulike frokoster, middager og desserter (!). Andre produkter som etter hvert begynner å få en plass på veggen er hodelykter, flasker, pakksekker og stormkjøkken.  Det ser bra ut med alle fargene, men vi må nok flytte litt frem og tilbake på ting etter hvert slik at det ser best mulig ut.

En annen avgjørelse som må tas, er hvilken farge klatreveggen skal få. Først tenkte vi stålgrå, men nå lurer jeg på om vi skal male den burgunder for å få litt «schwung» over butikken. Uansett må vi først bore hull så vi kan sette på plass topptaufestet. Det blir gøy å få sin egen klatrevegg! Selv om den ikke akkurat blir en konkurrent av Klatreverket, kan man jo ha mye moro i en forholdsvis liten vegg.

Vi setter pris på tilbakemelding. Skriv gjerne en kommentar.