Det er i utforbakke det går nedover…

I august var det på tide med en actionfyllt jentehelg!

På fredagen tok Camilla toget fra Tønsberg, jeg hoppet på fra Oslo og så møtte vi Ingvild, som kjørt fra Steinkjer, i Lillehammer. Lørdagen var den store dagen – denne var dedikert til DOWNHILLSYKLING på Hajfell, Skandinavias største dowhillpark. Vi startet med å få på oss alt av utstyr – Camilla poserte gjerne som Hulken.. :)

Så var det «bare» å ta heisen opp, med sykler og alt. Heldigvis var det snill personale til stede som kunne hjelpe oss mindre erfarne downhillsyklister (vi klarte det dog etterhvert).

Vi startet me då kjøre ned Buldreløypa, en blå og altså ganske lett løype – med en del småhopp og kule svinger. Dette er tydeligvis en veldig populær løype (hmm… kanskje derfor vi ble forbikjørt omtrent hele tiden..?) og den originale norske freerideløypa. Etterhvert kjørte vi så ned Moe Town som gikk in i Parkløypa, som begge ble tydelige favoritter til oss alle tre. Så her turte vi frempå ettermiddagen å faktisk kjøre på litt… :)

Dagen gikk dessverre altfor fort, vi hadde en helt konge-dag (dronning-dag…) og satser på at vi får til dette igjen ved en senere anledning – enten i Hafjell eller andre steder. Kjempemorsom aktivitet som varmt kan anbefales!

Det er i motbakke det går oppover – og jeg har nå lært at det nedover i utforbakke :-D

Stay positive!

Klem fra Maria
Team Jentesport