Norgesmester igjen!

Norgesmester igjen!! Det er veldig gøy å beholde norgesmester tittelen!
Til NM var det nok kjøpt inn kule tak og det ble skrudd kule ruter med forskjellige stiler. Det ble skrudd bratt som er kult og vertikalt, som ikke er fullt så kult.  Vertikale er ofte ubehagelig, da er det kanskje noe jeg må øve mer på for å bli tryggere på det.

15302321_1477187725644479_2041150879_o

1.  kvalik var en vertikal rute med masse ubehagelig flytt. Rutesetterne vil gjerne at man skal gjøre ubehagelig flytt der det ikke er mange andre muligheter å utføre flyttet på. Hvis det finnes andre muligheter blir de ofte mye tyngre.
31371900596_1a35251f15_k-1
2. kvalik var min favoritt rute og passet meg perfekt! Det var en lang og overhengende rute med mange kule flytt. Må nesten bare si at dette er en av de kuleste rutene jeg har gått i en konkurranse!
31372088196_238bdc1047_k-1
I kvalik toppet jeg begge kvalikrutene og lå på 1. plass før finalen. Jeg var veldig nervøs før finalen og tenkte mye på at jeg kunne tabbe meg ut. Tabber ville jeg jo unngå, spesielt når jeg var den enste som toppet noen kvalikruter.

30587402204_cef1e43768_k-1

Når vi gikk ut for å se på finale ruten ble jeg litt skremt, for starten av ruten så veldig ekkel ut i ett vertikalt parti. Her ble det viktig å gjøre starten riktig for ikke å slite seg helt ut eller rett og slett ramle på andre eller tredje slynge. Når jeg startet på ruten kom jeg fort opp til den første dårlige sloperen, den føltes både svett og glatt ut.  Her var jeg veldig nervøs og gikk fortest mulig forbi flyttet, men rett over var det en ny teknisk sekvens med en slapp underkling, også her måtte jeg forbi fort uten å slite meg ut. Heldigvis kom jeg fordi begge sekvensene uten å være sliten og jeg kunne begynne å fokusere på toppen. Det gjorde meg mindre og mindre stresset. Rett under toppen sklei den ene foten av ett fottak og rett etterpå satt foten seg litt fast i tauet etter at jeg hadde klippet. På de tynne takene i toppen kan man ikke gjøre sånne feil og på vei til tak 35 av 36 ramlet jeg.  Det var veldig kjipt å ikke toppe!!!

Dette er en av de konkurransene hvor jeg føler at jeg nesten har fått gitt alt. Det er en god følelse å tenkte at du har gjort ditt beste. I egentlig alle konkurransene i år har jeg ikke fått gitt mitt beste, men denne gangen fikk jeg endelig gitt (nesten) alt. :D Var superglad når jeg kom ned å fikk vite at jeg hadde vunnet!! I tillegg til det vant jeg sammenlagt seieren i tau. :D

Vi setter pris på tilbakemelding. Skriv gjerne en kommentar.