Nordisk mester!!

I helgen nå har det vært nordisk mesterskap i buldring i Finland. På fredag var det kvalik og på lørdag finale. I kvaliken var det kule bulder, men de burde nok ha skrudd litt hardere. Det ble en flashe kvalik, og det er jo ganske stressende.  Kvalik besto av 8 bulder og man kan maks ha 5 forsøk på hvert bulder. Jeg gikk alle bulderne i kvaliken på 9 forsøk og da ble det finale på meg. Siden kvaliken ble en flashe konk sier egentlig ikke resultatene så mye, derfor ble finalen enda mer spennende.

_DSC6722  _DSC6725

Finalebulderne var utrolig kule med mye forskjellige typer bulder. Første bulder i finalen var ett kult bulder med sva. Her er det lett å skli av hvis du gjør noe feil. Over er det bilde av meg på første bulder når jeg er ett tak unna toppen. Jeg er på vei opp til siste tak også sklir venstre foten min, men det er sånt som kan skje. Man bruker mye tid på hvert forsøk på sva, så 4 minutter går veldig fort.

_DSC6762 _DSC6768

Bulder nr 2 var ett ganske kult problem som passet meg bra. På bildet over topper jeg bulderet på andre forsøk. Kult at jeg var den enste som gikk det. :D  Bulder nr 3 var også en av favorittene mine, mye kult forarbeid som måtte til her.  Til bonustaket var det ett kult dynamisk flytt som du mister beina på. Etter bonus taket var det noen skulderflytt, dessverre falt jeg på siste tak før toppen. Men fornøyd med bonus :).  Bulder nr 4 var det en dobbelcatch på starten, hoppet så langt ut og takene så dårlig ut. Overraskende nok flashet jeg bulderet.

b626007d-478d-489f-a382-bdfef37c8d61

I finalen fikk jeg 2 topp på 3 forsøk og 4 bonus. Veldig fornøyd med at jeg var den enste som gikk bulder nr 2 :D Utrolig gøy at jeg fikk til en dobbelcatch også. Jeg hadde aldri tenkt at jeg skulle bli nordisk mester! Planen min var egentlig ikke å være med, men siden jeg ble tatt ut hadde jeg lyst og håpet på pall plass. Jeg er i hard trening til Europacupen i Imst på tau, så dette var ikke noe jeg forventet. På 2. plass kom danske Nea og 3. plass kom min gode vennine Marie fra Ålesund. I alt syns jeg det har vært en veldig bra konkurranse, med kun litt forsinkelse i finalen. Youth B jenter, Youth A jenter og Junior jenter hadde samme bulder i finalen. Det ble gjort hardere etter Youth B, mens Youth A og Junior hadde akkurat samme. Det er litt gøy for da kan man sammenligne klassene.

Vi setter pris på tilbakemelding. Skriv gjerne en kommentar.