Norgescup i Bodø

21.november var det norgescup i buldring i Bodø. Dette var min første konkurranse i eldre junior jenter i buldring.  I denne klassen er det veldig mange sterke buldrere som i hovedsak satser på buldring. Jeg som er en tau klatrer bruker buldring for å trene meg opp til å gå hardere tau ruter. Kvalik buldere inneholdt mange forskjellige flytt som gjorde det interessant. Det var ingen i eldre junior jenter som toppet alle bulderne i kvaliken. Men vi som lå på topp tre hadde 10 topper av 12. Etter kvaliken lå jeg på delt 3. plass med Bergljot. Nå var målet mitt å holde denne 3.plassen. I buldring kan alt skje og det kan både vippe opp og ned. Det kommer an på hva slags stil det er på bulderne og hvordan du har lest det.

22882227429_21eb757f5b_k  22882103429_9ce40e8c50_k

Oslo klatreklubb som jeg tilhører har vi et veldig fint miljø med mange sterke utøvere. Alle eldre junior jenter fra Oslo klatreklubb kom videre i finalen pluss en fra Trondheim.  Alle i finalen toppet bulder nr 1 og bulder nr 4 på flash. Det var kun bulder nr 2 og 3 som var harde, og det var de som avgjorde. Det var kun bulder nr 2 jeg ikke skjønte og datt av på siste flytt. Til slutt endte jeg på en 3.plass og det er egentlig helt ok. :)

Vi setter pris på tilbakemelding. Skriv gjerne en kommentar.