Tre strake nordiske mestertitler

I helgen var det nordisk mesterskap i tau for junior og senior i Gøteborg. Jeg har akkurat kommet hjem og nå har jeg en god følelse etter å ha tatt tre nordiske mestertitler på rad.   Dette er det tredje mulige året jeg kunne delta i nordisk mesterskap i tau.  De to første årene var jeg i Youth B og ble nordisk mester begge gangene der.  I år har jeg flyttet opp i en eldre klasse  som gjorde at det ble litt mer spennende.

unnamed
Her er jeg i min favoritt hoodie fra Houdini og Jentesport

Jeg har tidligere vært med på svensk mesterskap på samme sted som nordisk mesterskap ble arrangement på nå.  Den gangen var det skrudd alt for lett og da var det flere som toppet finaleruta, så da gikk det på tid.

Nå i nordisk toppet nesten alle jentene første kvalik og i andre kvalik toppet jeg og en dansk jente.  Når det ble likt mellom meg og dansken etter kvalik,  var jeg redd for at finaleruten også skulle være for lett.  Det er veldig kjedelig hvis resultatene må skilles på tid fordi det er skrudd for lett og ingen ønsker det. Tid er kun en siste utvei for å skille.  Heldigvis var finaleruten skrudd hardt nok, men for min del kunne den ha blitt skrudd en del hardere :) Ellers har det vært et bra arrangement og programmet ble stort sett fulgt.

En tanke om “Tre strake nordiske mestertitler”

Vi setter pris på tilbakemelding. Skriv gjerne en kommentar.