Sekundstrid på Midnight Sun Marathon

Vel – Adidas-mila var det jo… men høres litt mer spennende, og sprekere, ut med Midnight Sun Marathon :)

Vi var 4 spente jenter  og en duske-dame som dro nordover til Tromsø, for å løpe Adidas-mila. Ingen av oss hadde trent noe særlig i forkant, men hva gjør vel det når man har nydelige fjell rundt seg når man løper? I tillegg var det jo godt samvær gjennom hele helgen, veldig kos!

Fredag kveld «ladet vi opp» med midnattssol fra Fjellheisen, lørdag spiste vi god lunsj på Pastafabrikken – og så var vi plutselig klare for felles aerobic-oppvarming ved startlinja. Sykt mye mennesker… Så gikk startskuddet og vi var igang!

En snau time senere kom vi i mål – alle glade og fornøyde; vi har slått personlige og satte mål. Alle løp under en time, og jeg må med stolthet i hjertet si at jeg slo Vivian med 1 sek og 62 hundredeler… :)

Cecilie tok på seg jobben med å dele ut Jentesport-freebees: De nå ganske velkjennte Jentesport-lypsylen med flott snor å henge rundt halsen. Mange spreke jenter som fikk med seg denne i bagasjen hjem!
Har du ikke fått noen? Følg med på Jentesport blogg, på Facebook og Twitter så får du med deg hvor vi er – vi er stadig vekk på tur rundt i Norges vakre land!

Selvfølgelig fikk jeg testet litt Jentesport-ting også:
Arc-teryx sin kompresjonstights – supergod å løpe i
http://www.jentesport.no/products/Arc%27teryx-%252d-Cita-Tight-Women%27s%2C-Black.html
Og for dem – slik som meg – er avhengig av vann på tur, så løp jeg med en lett Camelbak på ryggen http://www.jentesport.no/products/Camelbak-%252d-Classic%2C-2L%2C-Black.html

Takk alle som var med i Tromsø, og gjorde det til en magisk helg :)

Maria
Team Jentesport

Klare som egg - Oppvarming - Cecilie nære målstreken - Glade medaljører :)

…. og for dem som er interessert i resultatene…:

Maria – 00.53.00.93
Vivian – 00.53.02.55
Camilla – 00.54.50.12
Cecilie – 00.57.37.03

Selvfølgelig løp vi for Jentesport!
http://apex.jupiter.no/resultsByRankOverall.html