Kilimanjaro Aug 2014 : dagbok

image

18.08: Arusha – Camp 1

Etter en noe trøbbelsom ferd fra Norge (inkludert uønskede 24 timer i Istanbul og mistet bagasje) kom jeg endelig frem til Arusha og møter reisefølget mitt til frokost, først Garrett (som er hovedguide : www.MadisonMountaineering.com) og så fam Thompson: Dave, Caitlin, Brian, Ally og Peter. Etter frokost pakker vi og drar til fjellet. Vi sjekker inn i Kilimanjaro nasjonalpark og starter første dagsmarsj. Det er så fantastisk å gå oppover i regnskogen som omgir vulkanen Kilimanjaro. Vi hører alle lydene som tilhører regnskogen og vi ser aper hoppe fra tre til tre. Og midt oppe i fjellsiden inne i regnskogen dukker det opp et ferdig dekket bord og det bugner av herligheter: kaffe, te, kakao, salat, sandwich, ja til og med plastikk-blomster i vase.
Etter vår overraskelses-lunsj går vi videre opp til camp 1 hvor teltene er satt opp og middagen er servert: agurksuppe, pepperbiff med grønnsaker og poteter og frukt til dessert.
Etter middag er det tannpuss under en fantastisk stjernehimmel, do-besøk og god natt kl 21:10.

19.08: Camp1 – Camp 2 Shira

Sov litt til og fra i natt. Hadde ikke ørepropper så det ble litt vell mye støy fra porterne og staben som bodde i naboteltet mitt. Falt endelig i søvn…våknet et par ganger..men deilig å vite at jeg kunne sove hele natten. Våknet tidlig og slumret frem til Joshua og Romeo fra kjøkken-personellet kom og vekket meg med kaffe «på senga» kl 07:00. Fantastisk start på dagen! Jeg pakket ferdig alt før jeg gikk til frokost kl 07:30. Vi fikk servert havregrøt, toast, egg og pølser. Brian føler seg ikke vell etter frokost og spyr før vi har startet å gå. Og det ender ikke der….han er vel den mest positive «spyer» jeg noensinne har opplevd: «OMG that was awesome to get rid of» var hans kommentar. Vi deler oss i to grupper slik at vi kan holde det tempoet som passer best.
Det er en kort dag i dag, og det passer bra. Shira camp er et godt ste å komme til. Vi vandrer opp av regnskogen og over skylaget og har en fantastisk utsikt fra vår nye camp ot Mt Mero, Shira og Kilimanjaro.
Nå har vi nytt en vidunderlig solnedgang og pusset tenner under millioner av stjerne og vi tar kvelden nå kl 21.

image

Vi setter pris på tilbakemelding. Skriv gjerne en kommentar.