Årets første Norgescup i tau

Endelig starta norgescupen i tau i Gjøvik 5. april. Første gang jeg har vært med på norgescup i Gjøvik, det er en utrolig kul vegg med både lite og mye overheng, men jeg liker den med mest overheng :D Kvalik rutene var utrolig kule, spesielt kvalik to. Det ble topp på begge kvalik rutene av meg, noe som gjorde at jeg ledet etter kvaliken.

Her topper jeg kvalik 2. Den var rundt 8-
Her topper jeg kvalik 2. Den var rundt 8-

Rett etter at vi hørte at ruteskruene var ferdig med å skru opp finalerutene i veggen, ble vi ropt ut av isolatet for å lese ruta. Da ble det 4 minutter på å lese ruta. Etter at tiden var ute var jeg usikker på noen flytt, fordi det er jo ikke alltid at man klarer å se om takene er gode når man står nede på gulvet. Siden jeg var sist ut og måtte vente lenge, så ble jeg nokså nervøs inne i isolatet, men jeg vet at etter hvert som jeg kommer litt opp på ruten, så forsvinner nervøsiteten litt. Jeg hadde som mål å toppe alle rutene og når jeg toppet ut finale ruta ble jeg utrolig glad :D :) Når jeg kom ned hørte jeg at jeg kun var den eneste som toppet finale ruten. Finale ruta var utrolig kul og det var bare å gå på hele tiden, så jeg toppet den på bare 3 minutter…

Her klipper jeg inn i den superkule finaleruta. Tror den stod i grad 8
Her klipper jeg inn i den superkule finaleruta. Tror den stod i grad 8

 

Her blir jeg takket av den nye presidenen Reidun Bolsø
Her blir jeg takket av den nye presidenten Reidun Bolsø

Nå føler jeg at jeg er i rute for EYC i Imst og EM i Edinburgh tau som begge er i mai ;)

Jeg som topper ut på finale ruten:

 

Vi setter pris på tilbakemelding. Skriv gjerne en kommentar.