Siste prep før HalvVasan

NummerlapparDagen før dagen…

De siste tingene er på plass; nummerlapp er hentet, jeg vet hvor bussen går som skal ta meg til start, kjøpt in smøring og sportsdrikk.


Per fikser skia mine :)

Smøringsteamet (min svåger…) har gått igang med prepping av ski slik at jeg får god gli i spåret, men selve smøringa må jeg ta meg av selv imorgen tidlig; kan jo bli spennende da jeg ikke akkurat er en smøringsekspert ;)

 

Søstern sjekker halsen...

Mitt private lege-team har sjekket lunger og hals, og til tross for min forkjølelse – som er på bedrings vei – er jeg klarert til å starte av Doktor Søster.

 

 

... og lungene :)Har også avtalt med heiagjengen (mine søte foreldre) skal heia på meg i bakken opp til Hökberg, som er kontrollen da jeg gått litt over halve veien. Har dere selv lyst å følge med på ferden kan man laste ned Vasaloppet sin app og legge in start nr mitt (som er 8171) samt løpet jeg kjører, altså  HalvVasan!

Gjett om jeg er spent nå!?

Maria / Team Jentesport

Vi setter pris på tilbakemelding. Skriv gjerne en kommentar.