Ski-VM, Birken og travle dager

Hei!

Herlighet, nå er det en evighet siden sist det ble skrevet noe på bloggen! Fysj og fy..

Vi får unnskylde oss med at det har vært veldig travelt siden butikkåpningen i januar, både med tanke på at vi har fått en mye mer sentral beliggenhet i Oslo og ikke minst at det har vært Ski-VM og Birken, noe som har ført til at massevis av jenter har vært på jakt etter varme klær og utstyr.

Når det gjaldt Ski-VM, var Jentesport på telttur i Kollen den siste helga under mesterskapet. Det var fantastisk moro å være blant de 30 000 som overnattet fra lørdag til søndag, og siden man jobber i bransjen, var det morsomt å se alt folk hadde med seg av klær og utstyr – der gikk det i alt fra bestefars nikkers til ekspedisjonsbekledning.

Før Birken var det mange forespørsler etter Osprey-sekker, spesielt Talon 11 som er en super allroundsekk som av mange også kalles «Birken-sekken.» Disse har vi nå også bestilt i en ny sprek lilla-farge, noe som kanskje kan falle i smak hos våre kunder.

Det har vært fantastisk gøy å prate med så mange friluftsinteresserte jenter som har besøkt oss i butikken, det er overveldende bra respons og vi håper mange vil følge oss i tiden fremover. Her er alt fra spreke damer i 60-årene som kommer fra løssnøkjøring i Japan, jenter som skal på Grønlands-ekspedisjoner og ikke minst mange jenter som trenger nye sokker eller en fritidsbukse. Alle er like viktige for oss, og vi retter en STOR takk til alle som har anbefalt oss til venner og kjente.

Vi ønsker dere en fortsatt fin uke, og gleder oss til å legge ut alt som kommer av spreke sommernyheter fremover både i nettbutikken og butikken!

Hilsen Kristine