Nytt butikklokale!

Hei!

Det har vært travle de siste dagene i forbindelse med fristen for utsendelse av julegaver, men vi synes det er kjempehyggelig å bidra til pakkehaugen under juletrærne i vårt langstrakte land! Det har gått mye dunjakker, men andre populære  julegaveslagere har vært Glove Liners og halser fra Icebreaker, deilige ullsokker fra Smartwool og skalljakker fra Rab.

Vi har også en stor nyhet når det gjelder butikken – vi skifter beliggenhet i januar! Vi har funnet et fint lokale i Møllergata 8, et steinkast fra Glassmagasinet i Oslo Sentrum. Vi har vært veldig fornøyd med lokalene i Arnljot Gellines vei 3, men det er forholdsvis lite drop-in på dagen, så vi ønsker å etablere oss mer sentralt slik at vi vil være tilgjengelige for flere spreke jenter!
Jentesport overtar lokalene den 3/1, og planen er å åpne butikken en gang mellom 15. og 20. januar.  Det vil være mulig å bestille varer i nettbutikken selv om den fysiske butikken vil være stengt fra 24/12 til åpningen i medio januar. Vi vil komme tilbake med mer informasjon om hva som skjer fremover.

Vi trenger all den støtte vi kan få i denne spennende, men også utfordrende fasen! Vi håper dere vil følge Jentesport videre, og at våre etablerte kunder på østanten fremdeles vil handle hos Jentesport selv om vi flytter litt på oss!