Det nærmer seg jul!

Hei!

Tiden går jammen fort frem mot jul! Det er deilig med vinter, og selv om det har vært uvanlig kaldt i det siste, foretrekker jeg kulde fremfor trist og grått regnvær!

Vi har hengt opp Jentesport-banner i krysset nedenfor butikken og fått fin plakat i gatebukken vår, så nå er det lettere for tilfeldig forbipasserende å se at det er butikk her. Ellers har det vært mange trivelige kunder innom, både gutter som er på jakt etter julegave til kjæresten, og jenter som er ute etter julegave til seg selv : ). Det er spesielt gøy å se at det er kunder i så mange ulike aldersgrupper som besøker oss!

Det har gått veldig mye ull og dun de siste ukene, og det kan være noe ventetid på de mest populære produktene. Det blir jo ekstra spesielt i disse julegavetider, så vi håper at folk er tidlig ute med bestillingene sine! Ellers er vi veldig fleksible med tanke på bytting av julegaver, så det er bare å kjøpe nå og bytte innen den 10.januar.

Ha en fortsatt fin helg, alle sammen!

Hilsen Kristine

Vinter