Offisiell åpning av butikken og kalde dager

Nå er det altfor lenge siden jeg har skrevet i bloggen! Vi har hatt en offisiell åpning av Jentesport-butikken siden sist innlegg, det var en veldig hyggelig kveld med mange kjente og ukjente på besøk. Vi serverte forfriskninger, og det var gode åpningstilbud i hele butikken. Det var ganske deilig å få denne milepælen overstått, det har tross alt vært utrolig mye arbeid i forkant av butikkåpningen.  Nå har vi fått en butikk som vi synes er både kul, koselig og original, og det er mange som kommenterer at de synes lokalene er veldig stilige. Det er kjempehyggelig å høre, for selv om vi ønsker å ha en moderne butikk, har vi også villet bevare særpreget fra den gamle fabrikkbygningen.

Ellers er det tydelig at været har blitt kjøligere både i Oslo og i resten av landet, for det er mange som har kjøpt dunjakker hos oss. Ullundertøy er også noe som selvfølgelig er populært i disse vinterdager, og mange har fått spesielt fått sansen for Aclima sine varme og stilige hettegensere (noe jeg forstår godt, jeg har tre stykker av disse selv!). Vi gleder oss til en fin vinter med masse snø, skikjøring og fjellturer og håper dere gjør det samme!

En tanke om “Offisiell åpning av butikken og kalde dager”

  1. Jeg var innom butikken i regi av MAXPULSE – for å levere noen flyers til TJEIVASAEN som går av stabelen 25.-27. februar. Dette er en tur for jenter og med jenter. Bli med davel….

    Butikken er flott og innholdsrik og lokalene er veldig koselige.
    Jeg er veldig glad for min deilige, lette og varme dunjakke/kåpe fra Mountain Hard Ware.
    Løp og kjøp du også!

Det er stengt for kommentarer.