Artikkel i Østkantavisa og notis i ShapeUp

I dag skrev Østkantavisa om Jentesport i denne artikkelen http://www.ostkantavisa.no/nyheter/kun-for-jenter-1.5787468. I tillegg til en fin artikkel, var det morsomt at de tok bilder av det flotte bygget som lokalet vårt ligger i (en gammel kullsyrefabrikk fra 1899) – det er vi veldig stolte av!

I tillegg til Østkantavisa,  fikk vi også en notis i jentemagasinet ShapeUp i novemberutgaven som kom ut i går. Det er morsomt at så mange ulike typer media har ønsket å fortelle om Jentesport, og god reklame er det jo selvsagt også!  

Nå går det mot kaldere dager, og mange har tatt en impulsiv svipptur innom butikken for å se på dunjakker og luer. Det er nok ikke så dumt, siden vi har mange gode tilbud for tiden!

En tanke om “Artikkel i Østkantavisa og notis i ShapeUp”

Det er stengt for kommentarer.