Herlige Hemsedal!

Det ble et lite avbrekk fra min «seriøse» trening til HalvVasan – og en herlig helg i Hemsedal!
Her snødde det omtrent HELE HELGEN, så det var sykt kult å stå på ski! Fantastiske forhold :) Det var meldt smellkaldt, men ble ikke mer enn ca 10 minusgrader, så dette var helt topp!

1601033_10153763562415571_563442041_n

Tilbake i realiteten igjen, og prøver nå å motivere meg til min vanlige trening… nå har jo i alle fall endelig vinteren og snøen kommet til hovedstaden, så da blir det litt ekte langrennstrening fremover.

28 dager – eksakt 4 uker – igjen til HalvVasan!

C U / Maria
Team Jentesport

Endelig snø!

Da har jeg endelig fått litt snø under beina – og stått på ski!
Var i Sverige over julen som vanlig, dessverre dårlig med snø i Orsa også. Dog var det greit med snø i Grönklitt der de hadde kjørt opp en liten runde med kunstsnø. Så da var endelig skisesongen igang og jeg fikk min første langrennstrening innfor HalvVasan, sammen med min kjære søster (som for øvrig skal gå Vasaloppet…)! Plusgrader og ekstremt bakglatt, men det ga meg jo bare litt mer armtrening… ;) Det gikk dog ganske fort i nedoverbakkene, selv om de var små – se et lite videoklipp her!

Ruten for sesongens første langrennstur! Superfornøyd på Grönklitt Stadion :)
Det er i nedoverbakke det går utfor... Twisted Sisters...

Over nyttår var jeg tilbake i Norge og dro til fjells. Tradisjonen sier: Sanderstølen. Og det skuffet ikke i år heller! Her var det snø, og det kom også mere i løpet av de dagene vi var der. Deilig! Perfekte forhold; noen få minusgrader, fin snø og flotte nyoppkjørte spår! Endelig ordentlig vinter – dette hadde jeg ventet på! Det ble to herlige langrennsturer og masse morsom aking, inkludert 3-manns-aking!

Strålende forhold - dag 1 Strålende forhold - dag 2

Totalt har jeg nå samlet 32 km på langrenn, og jeg har som tidligere nevnt et ønske om å ha 20-25 mil før HalvVasan. Så det er ganske mange mil igjen!
Det er nå 54 dager igjen til start…

Ønsker dere alle et Godt Nytt År og håper 2014 blir slik dere ønsker!

Regnig vinterhilsen (tilbake i Oslo, håper igjen det skal bli vinter…)
Maria / Team Jentesport
Kristine, Maria og Kristine er  klare for 3-manns-aking!