Team Jentesport goes Middle East!

Tenkte jeg skulle friste dere med et innlegg fra min reise i Midtøsten nå i oktober i år :) Kanskje dette vil inspirere dere til å reise dit – eller andre steder?

Jeg reiste til Israel i midten av oktober (ble en dag forsinket pga at jeg satt værfast på Svalbard… men det blir en litt for lang historie å fortelle nå :) ) for å hilse på Team Jentesport sin ambassadør Vibs, som jobbet der siden mai i år.
Foruten å besøke mange av de historiske stedene i Israel, samt steder man lest om i Bibelen i skolen, ble det selvfølgelig også mye moro – og litt aktiviteter også selvfølgelig! Vi reiste også over til Jordan noen dager, bl a for å besøke Petra og oppleve Døde Havet.
Her er noen av de mange opplevelsene vi hadde:

– Bading i Hexacon Pools, Israel
– Forsøk til svømming i Døde Havet
– Buldring i ørkenen i Jordan
– Kamelriding med beduiner i Wadi Rum, Jordan
– Morgenvandring med soloppgang i Mesada, Israel
– Hesteriding via «The Indiana Jones Way» til Petra, Jordan

Her kommer litt bilder :)

Hexacon pool Døde Havet
Buldring i ørkenen i Jordan Kamelriding i Jordan
Snake Path til Mesada Hesteriding i Petra Hesteriding i Petra
Stay tuned! :)

Maria
Team Jentesport

NM i buldring

Forrige helg var det Norgesmesterskap i buldring på «slakteriet» i Bodø. Det er et kjempeflott buldreanlegg med mange fine formasjoner og stort areal. Denne konkurransen hadde jeg veldig lyst til å vinne fordi jeg ledet Norgescupen sammenlagt og måtte vinne NM for å vinne Norgescupen sammenlagt.

10532326826_dc923de45b_o       10532401556_014bd22fee_k

Dagen jeg hadde ventet lenge på var endelig kommet! Spenningsnivået var helt på topp og jeg vet at jeg klatrer bedre under press. I kvaliken er det 12 buldere for oss juniorer og jeg toppet 10 av dem pluss en bonus. Måtte dessverre stoppe å prøve på de to siste, fordi jeg hadde veldig såre fingre. Det er viktig å ikke ta seg helt ut i kvaliken, for det venter en finale med 4 harde buldere senere på dagen. Det viktigste med kvalik er å komme blandt de 6 beste og ta seg til finalen. Jeg lå på delt 1. plass etter kvalik og skulle være sist ut av finalistene, akkurat slik som jeg helst ville ha det.

10532372054_fd0898c601_k        10532369394_3aefe7b34e_k

Finalen ble mer spennende enn jeg kunne håpe på. Etter å ha flashet de tre første finalebulderne var det likt mellom meg og min sterkeste konkurrent, så jeg måtte flashe det siste bulderet også. Da var jeg veldig nervøs når jeg kom ut, det var masse folk som heiet, kameraet fulgte meg tett, jeg leste bulderet veldig nøye og flashet det også. Gjett om jeg var glad da! Da ble jeg  Norgesmester og vant Norgescupen sammenlagt :)

10535385124_8900f87505_k