Løping for livet…?

Løping er ikke min sterkeste side. Men trodde jeg ville takle 15km på skogsstier og grusveier på Orsakajt’n. Forstår nå at dagsform har mye å si, og at man nok bør trene LITT mer infor et løp slik som dette… :)

Dagen var ekstremt varm og solen stekte. Jeg gikk altfor hardt ut, så måtte gå et par av den 15km lange løypen – men klarte å gjennomføre på en relativt grei tid, så fornøyd er jeg! Og det finnes jo da potentiale til forbedring! Snill bror ga meg og Erik hver vår øl ved målgang, velfortjent… :)

Orsakajt'n 6km - Jentuttan er redo! Velfortjent øl etter gjennomført Orsakajt'n 15km!

Dersom dette skal bli en tradisjon, bør jeg nok uansett sterkt vurdere å ta 6km løypen – min kjære venninner Camilla og Kristine valgte denne, og de var i fin form langs hele løypa og også resten av dagen (og resten av helgen..!).

Vel – etter en tøff start på Midsommarafton ble det så litt feirene på tradisjonell måte!

Folkmusik, folkdräkter och Midsommarrankan Midsommarstången reses Tradisjonell kyrkbåtsrodd

GLAD SOMMAR TILL ALLA!

Kram från Maria
Team Jentesport

Forsøk på uteklatring…

Sandbakken var stedet, ca 20 min kjøring fra Ski. Dette er et nytt klatrefelt fra 2011 med kort anmarsj – og det liker vi som ikke er i århundradets form ;)

På vei opp for å sette topptau Kristine klatrer oppover Jeg har kommet meg til topps!
MEEEEEN som alltid når man ikke vært på et sted før så blir det litt tull og mye frem og tilbake i skogen for å finne frem til riktig sted. Til slutt fant vi frem!
Vi satte opp topptau of fikk prøvd oss på en rute, og gøy var det! Dette gjør jeg dessverre altfor sjelden, så må bli endring på det…

Herlig dag ute i herlig vær!
Klem fra Maria / Team Jentesport

Jentuttan :)

Verdens nordligste toppturfestival!

Tilbake fra nord – etter en fantastisk langhelg på fantastiske Svalbard :)

Toppturfestivalen 2013 - foto Tomas Henninge

I år var det altså Trygghamna som var stedet for campen. Flott sted med flott utsikt – når solen endelig kom frem natt til lørdag. Det ble noen dager med herlige turer og flott vær; at første dagen ga oss tåke ble raskt glemt når solen så viste seg dag som natt resten av helgen.

I lavvuen ble vi servert frokost og middag, og også et par interessante foredrag holdt av veteranen Liv Arnesen og av motiverende Solvår Småkasin. Lavvuen og rundt den ble det også en god del fest på kveldene og nattetid… for noen helt frem til morgenen :)

Jentesport på tur! Midnattssolen titter frem :)

Et flott gjennomført arrangement, og jeg ser med glede frem til neste års Toppturfestival; verdens nordligste!
Dette var for meg sesongens siste skitur, så nå får skia hvilke og så får jeg kanskje børste støv av sykel, joggesko, fjellsko og ikke minst klatresko :)

Sees plutselig!
Klem fra Maria / Team Jentesport

Fest i campen... Festivalarrangører prøver å gjemme seg! Venter på bedre tider... men finnes det bedre enn dette??