Romsdalsvinter rokket!

Har jo tidligere nevnt at det er Festivalvår denne våren – og årets andre for min del var da Romsdalsvinter. Herlig festival i flotte Møre og de fantastiske Romsdalsalpene!

Så Palmehelga ble det togtur fra Oslo via Dombås og Raumabanen til Åndalsnes. Dette var stedet for festivalen og vi bodde på Grand Hotel Bellevue, som definitivt gjør seg fortjent av navnet sitt (vakker utsikt)…

Det ble toppturer i dagene tre; Kaldtinden, Galtåtind med eggen over til Loftskarstind og Smørbotn; ble alle beseiret av Team Jentesport denne helgen. På kveldene var det god middag, litt snakk om dagens turer samt info om neste dags turer – og selvfølgelig hørte jeg også på et par interessante foredrag!

Galtåtind & Loftskartind Kaldtind Smørbotn

Noen av høydepunktene denne helgen var dog at jeg fikk snakket med eksisterende (og meget fornøyde!) Jentesport-kunder men også potensielt nye :) Så dere som traff meg, håper dere får benyttet rabattkortet dere fikk; løp og kjøp… :) Må jo også nevne at jeg og et par andre jenter ble intervjuet av lokalavisa – og dette kom da med i en stor artikkel i lokalavisen! Moro :)

Neste sted dere vil møte oss fra Team Jentesport er på Jentesamlinga på Haukeliseter siste helgen i april. Har du ikke meldt deg på?? Kan tenkes det fremdeles er noen få ledige plasser igjen, så sjekk det ut her!

Sees på fjellet!

Maria

image Team Jentesport

 

 

 

Team Jentesport har blitt dobbelt så stort :)

Endelig har vi startet og jobbe litt mer aktivt med Team Jentesport!

Hva er så Team Jentesport?
Kort sagt vil Team Jentesport være ambassadører for Jentesport når vi er på tur i Norge eller det store utland. Turene vil selvfølgelig bære preg av fjell og/eller noen form av sportsaktivitet. For dem som ønsker forteller vi gjerne mer om Jentesport og konseptet og om merker vi fører, og hører gjerne på hva dere mener og synes. Vi vil også teste forskjellige produkter på turene våre; både ting som allerede finnes i butikken og ting vi vurderer å ta in. Team Jentesport vil også være de som primært blogger, og her har vi nå også åpnet opp for at dere skal kunne kommentere innlegge våre. Vi tar takksamt imot både ris og ros!

I februar i år ble vårt team større, ja, faktisk dobbelt så stort! Vi har vært så heldig og fått med oss Vibeke Andrea Sefland på laget vårt, og hun selv gleder seg masse til å være en Jentesport-ambassadør på turene sine, og ikke minst til å blogge om de mer ekstreme turene hun er med på. For dem som ikke fikk med seg det hadde Vibeke et foredrag i Jentesport-butikken tidligere i år, som handlet om hennes tur til Manaslu og bestigelsen av et av verdens høyeste fjell.

Team Jentesport består nå offisiellt av hele to turglade jenter: Vibeke og Maria. Les mer om Team Jentesport og jentene her!

Team Jentesport - anno februar 2013

Det finnes ikke dårlig vær – bare dårlig klær! Og bra klær kjøpes på Jentesport :)

Maria
Team Jentesport