Hyttetur til Trysil

Desember – Vinter – Snø!

ENDELIG sier jeg. Etter et meget travel høst var det endelig på tide med en koselig helg i Trysil. Søstern min hadde invitert da hun skulle dit med en stor gjeng turnsuleger fra jobben hennes, så en svær hytte var booket (vi var totalt 23 stykker…). Jeg tok bussen fra Oslo og ble godt mottatt i den varme hytten på fredagskvelden. Det ble peiskos og noe attåt før middag ble servert en eller annen gang før midnatt… :)

Lørdag – første skidag! Våkner opp til strålende sol, gnistrende snø og kald temperatur (ca 15 minus). Godt man har med seg ullundertøy! Min nylig innkjøpte Schneefeld Zip Pull Light W’s fra Mammut var også med og skulle testes ut. Etter en god og stødig frokost tok vi oss til bakkene via en stengt løype (alle bakker var ikke åpnet for sesongen enda).

Godt og hardt i bakkene, fikk prøvd oss på noen sorte ved Høgegga men kjørte også flere ganger i de røde bakkene ned mot Turistsenteret. Gode forhold, hardt og bra, selv om det ikke var nok snø for offpistekjøring. Uansett deilig å ha ski på beina! Lunsj på Knettsetra og selvfølgelig After Ski på Låven – det hører til! :)

Søndag startet litt sendere, da lørdagskvelden ble litt sen (og litt våt for noen… hehe). Utsjekk fra hytta og så var det til å utnytt dagen for bakkene. Denne dagen prøvde vi å ta oss til Skihytta, men her var alle bakkene stengt, så det var en nedtur… så ble av ti kjørte en del på Fageråsen-siden i stedet, og så ble det ganske samlet lunsj på Låven. Før bussen min gikk tilbake til storbyen igjen så tok vi en veldig behagelig avsluttning på helgen på Radisson’s sitt spa… Jacuzzi og bastu er ikke helt feil det heller!

Så var det på tide til å ta bussen tilbake til Oslo, og jeg måtte si hadet for denne gang til min kjære søster og mannen hennes. Men – kun et par uker igjen til vi sees neste gang! :)

Sees på vinterfjellet!

Maria
Team Jentesport