Pirates of the Caribbean!

Ferie. Deilig. Avslappende. Sol og varme.
Dog litt flaut å si det – men høstens ferie ble faktisk med rullestolmafian på cruise i Karibia… MEN – fikk prøvd ut treningsstudiot og klatreveggen ombord, og selvfølgelig fikk jeg brukt noen Jentesport-produkter på utfluktene og ombord :)

Det ble ridetur i Costa Rica – her ble min kjære 3/4 Houdini bukse brukt. I tillegg hadde jeg med meg min mini-osprey med vann og håndkle og litt annet stæsj; rideturen gikk jo i regnskogen så det var vaaaaaarmt men det var mulighet for bading.

I St Thomas (US Virgin Islands) dro jeg på seiltur med katamaran, med en herlig og fantastisk guidet snorkletur. Holdt en levende sjøstjerne i hånden og så et gammelt skipsvrak på bunn – og selvfølgelig masse fargerike fisk!


Neste stop var Dominikanske Republikk, her dro jeg på en liten vandretur i heten – i regnskogen! Fikk også smakt på lokal og organisk kaffe fra en liten lokal farm, riktig godt…

Siste stopp i Karibia var Haiti. Her måtte jeg selvfølgelig teste verdens lengste zip-line over vann! I tillegg dro jeg på en herlig kajaktur til Labadee, den lille byen som man kun kunne komme til via vannveien. Et kort opphold på en liten øde strand gjorde turen komplett!

Så – nå har jeg fått påfyll av D-vitamin så det holder til ski-sesongen setter igang på alvor!

Husk at det er fremdeles 20% rabatt på alle sekker på Jentesport, både i nettbutikken og i den fysiske butikken i Møllergata!

Må så godt :)

Maria
Team Jentesport – «Testing Around The Globe»