Sommer og Outdoor-messa 2011

Hei!

Lenge siden sist! Det har vært en travel sommer så langt, og vi har hatt mye hyggelig besøk i butikken i Møllergata 8 i Oslo. Alltid gøy å høre om turer som har vært, eller turer som planlegges! Destinasjonene vi har hørt om, er alt fra Grønland, Bolivia, Peru, Zambia og Kilimanjaro til Nordmarka og Rondane, og de spreke jentene «våre» drar på ekspedisjoner, teltturer, pilgrimsreiser osv.

Vi har solgt mye Houdini til de som skal til varme strøk, ellers går det mye i ull fra Icebreaker (nydelig, tynn ull som kan brukes hele året!) og selvfølgelig små og store sekker. Ellers har treningstøyet til Arc’teryx (ny serie sommeren 2011) blitt svært godt mottatt.

GoGirl har også hatt enormt mye oppmerksomhet, og har solgt i bøtter og spann siden vi fikk den inn – tissetrakten har blant annet blitt omtalt i KK, IForm, Misjonen med Atle Antonsen og flere andre radioprogram. Gøy!

Friluftsmessen «Outdoor»  i Tyskland må også nevnes, her fikk vi mesket oss med 10 store haller fylt til randen med alskens utstyr og klær fra kjente og ukjente leverandører, og vi kan trygt si at det kommer mye fint til neste sommer! Vi skal ikke røpe noen hemmeligheter, men vent og se… : )

Ha en fortsatt fin sommer!

Hilsen Kristine : )

Sol sol sol – Briller briller briller

Det er sommer og sol! Men ikke glem å beskytte øynene dine når du er på tur; i byen, i marka, på fjellet, på sykelturen, på breen… det er ikke gøy å bli solbrent på øynene, believe me!

Jeg er superfornøyd med de solbrillene jeg har – har nylig kjøpt enda et par fra samme merke.
Wiley X er et amerikansk merke med glass som ikke knuser og går i tusen biter, dersom de skulle gå i stykker. De er spesiallaget og brukes av bl a av norske soldater i Afghanistan… og av meg ;)
Selv har jeg et par «by-briller» av typen Delilah, et par bre/ski-briller (JP-1 Gold) og et par hvite sportbriller av typen Slik.

Snart kommer utvalget på Jentesport også bli utvidet – bl a kommer vi å ta in solbriller fra Oakley! Så følg med, her skjer det ting hele tiden. Solbriller finner du her: Jentesport Solbriller

God tur i finværet!

Maria
Team Jentesport :)

Brille 1 - Brille 2 - Brille 3