Sekundstrid på Midnight Sun Marathon

Vel – Adidas-mila var det jo… men høres litt mer spennende, og sprekere, ut med Midnight Sun Marathon :)

Vi var 4 spente jenter  og en duske-dame som dro nordover til Tromsø, for å løpe Adidas-mila. Ingen av oss hadde trent noe særlig i forkant, men hva gjør vel det når man har nydelige fjell rundt seg når man løper? I tillegg var det jo godt samvær gjennom hele helgen, veldig kos!

Fredag kveld «ladet vi opp» med midnattssol fra Fjellheisen, lørdag spiste vi god lunsj på Pastafabrikken – og så var vi plutselig klare for felles aerobic-oppvarming ved startlinja. Sykt mye mennesker… Så gikk startskuddet og vi var igang!

En snau time senere kom vi i mål – alle glade og fornøyde; vi har slått personlige og satte mål. Alle løp under en time, og jeg må med stolthet i hjertet si at jeg slo Vivian med 1 sek og 62 hundredeler… :)

Cecilie tok på seg jobben med å dele ut Jentesport-freebees: De nå ganske velkjennte Jentesport-lypsylen med flott snor å henge rundt halsen. Mange spreke jenter som fikk med seg denne i bagasjen hjem!
Har du ikke fått noen? Følg med på Jentesport blogg, på Facebook og Twitter så får du med deg hvor vi er – vi er stadig vekk på tur rundt i Norges vakre land!

Selvfølgelig fikk jeg testet litt Jentesport-ting også:
Arc-teryx sin kompresjonstights – supergod å løpe i
http://www.jentesport.no/products/Arc%27teryx-%252d-Cita-Tight-Women%27s%2C-Black.html
Og for dem – slik som meg – er avhengig av vann på tur, så løp jeg med en lett Camelbak på ryggen http://www.jentesport.no/products/Camelbak-%252d-Classic%2C-2L%2C-Black.html

Takk alle som var med i Tromsø, og gjorde det til en magisk helg :)

Maria
Team Jentesport

Klare som egg - Oppvarming - Cecilie nære målstreken - Glade medaljører :)

…. og for dem som er interessert i resultatene…:

Maria – 00.53.00.93
Vivian – 00.53.02.55
Camilla – 00.54.50.12
Cecilie – 00.57.37.03

Selvfølgelig løp vi for Jentesport!
http://apex.jupiter.no/resultsByRankOverall.html

Pinse-tur i Nordmarka

Sist helg pakket jeg sekken og dro opp i marka med noen venner – strålende sol, gode venner og herlig natur, kan det bli bedre? Etter travle jobbdager er det deilig og komme seg ut i marka.

Vi kjørte til Sørkedalen, og gikk derifra på stier mot Kobberhaugshytta og videre mot Kikutstua. Fant en flott teltplass rett ved innsjøen Fyllingen, og slo opp teltene. Laget god middag på stormkjøkken, og koste oss lenge med gode samtaler mens solen gikk ned. Herlig med sommer! Etter en god natt søvn gikk vi til Kikut og leide kano, og paddlet et par timer på Bjørnvannet, hadde også et kort stopp på Storøya for å nyte godværet. Så var det på tide å dra tilbake til sivilisasjonen igjen.

En kort men deilig tur – og vi fikk alle ladet batteriene!

PS – Testet selvfølgelig litt stæsj fra Jentesport:
* Go Girl – en fantastisk dings som gjør at også vi jenter kan stå å tisse… en MUST HAVE for enhver jente!
* Houdini’s Liquid Globe Knickers – en superdigg trekvartsbukse i deilig stretchmateriale, super å ha på tur – og passer også garantert i hverdagen!

Mark(a) my words :)

/Maria – Team Jentesport

Noen små hinder på veien...
Avslapping på Storøya