Sol, sommervarer, Arc’teryx og Garmin!

Hei!

Det har vært noen fine dager her i Oslo den siste tiden, vi fikk en deilig forsmak på våren da solen kom for fullt for en uke siden, og forståelig nok er det ikke akkurat dunjakker kundene våre har vært ute etter. I dag er det kaldt og guffent regnvær, men sånn er det jo på denne tiden av året – store endringer i været, og da er det viktig å ha klær og utstyr som holder mål!

Vi har fått inn de første sommervarene fra leverandørene våre, og vi er spesielt begeistret over de fjærlette og slitesterke klærne fra Houdinis Liquid- og Metropolis-serie, nydelige trøyer, t-skjorter og undertøy i merinoull fra Icebreaker, fleece, softshell og turbukser fra Norrøna og spreke klatre- og fritidsklær, vandrestaver og isøkser fra Black Diamond. Vi har også fått inn lette og solide telt fra MSR, og mer bekledning og utstyr kommer!

Vi venter også på første leveranse fra Arc’teryx, det blir veldig stas å se og teste ut blant annet en sports-BH vi håper sitter som et skudd. Vi jenter vet jo hvor viktig (og ofte vanskelig) det er å finne en god sports-BH, så vi ønsker å ha flere gode modeller i tillegg til de vi har nå fra Aclima, Houdini og Icebreaker. Jeg har testet sistnevntes «Run Rush Bra» de siste dagene, og den er helt suveren – den sitter kjempegodt og blir ikke for varm selv om den er i merinoull.

Ellers har vi fått inn noen svært bra GPSer og pulsklokker fra vår nye leverandør Garmin, jeg holder på å teste GPSen Oregon 450 og er veldig fornøyd så langt – den er enkel å navigere i og med, og jeg har også god erfaring med flere av deres Forerunner pulsklokker. Gode produkter både når det gjelder å finne frem på tur, drive med geocaching eller følge med på hvordan kondisen utvikler seg!

Ha en fin dag hvor enn dere befinner dere i vårt langstrakte land!

Regnvåt hilsen fra Kristine : )