Nyåpning i Møllergata 8!

Hei!

Nå er det jammen en evighet siden jeg har skrevet her! Grunnet tekniske problemer, har det vært umulig å få lagt inn innlegg på bloggen. Men nå er vi «back in business!»

Vi hadde en kjempeflott åpning i våre nye lokaler i lørdag 22. januar! Beliggenheten i Møllergata 8 er veldig sentral (et steinkast fra Glassmagasinet i Oslo), så vi har vært heldige med lokalet. Det var kjempekoselig å slå av en prat med både nye og gamle kunder på åpningsdagen, og mange fikk gjort noen gode kjøp siden vi feiret med ekstra rabatter i hele butikken.

Vi setter utrolig pris på all støtte som vi har fått det siste halvåret siden Jentesport sin spede start. Det er ikke alltid lett å drive en butikk som står utenfor alle sportskjeder, spesielt når det gjelder markedsføring. Så det betyr svært mye for oss hvis dere anbefaler oss til venninner/mødre/kusiner osv., slik at vi kan vokse uten å måtte bruke mye penger på markedsføring. 

Selv om det er enkelte bakdeler ved å ikke være med i en sportskjede, er det på den annen side veldig gøy å være en enkeltstående butikk som bestemmer sortiment etc. selv, og vi blir veldig glade for tips dere kommer med når det gjelder vareutvalget. Vi har tatt inn flere produkter på grunnlag av kunders anbefalinger, og det har vært veldig vellykket – tusen takk!

Ellers tar vi imot ris og ros tas med glede – det er bare da vi kan lære av våre feil og bli bedre.  Send oss gjerne en e-mail på post@jentesport.no.

Ha en fortsatt fin uke, alle sammen!

Hilsen Kristine