Team Jentesport – December 2010

Fjellskitur på Orsasjön

Sesongens første skitur kom sent i år for meg – og jeg måtte dra over grensa for å få det til. Det var kaldt og mye vind, men fikk testet litt utsyr. Alt i alt ble det en fin tur!

Maria på Orsasjön, på starten av turen - før vi fant den skrapte skjøyteløypa

Nyttårstur til Sanderstølen

Over nyttår ble det tur til Sanderstølen – deilig med ikke så lang kjøring når man skal til fjells. Her ble det langrenn flere av dagene, og noe leking i snøen i tillegg til masse god mat. Beste produktet som jeg testet på denne turen var uten tvil anti-gnagsårstifen, helt suveren! Jeg pleier alltid få gnagsår av langrennstøvlene mine, men denne gang følte jeg ikke en gang at jeg hatt de på. Produktet anbefales på det sterkeste, og har nå blitt fast inventar i tursekken min!

Kristine på tur på Sanderstølen

Andre ting som kan være lurt på ha når man kjører på fjellet er klatreutstyr… gjerne lange slynger , for eksempel. De var gode å ha når vi klarte å skli av veien når vi skulle kjøre hjem til Oslo! Selv om slyngene denne gang ikke ble brukt til det de er ment å brukes til, så var det jammen sterke og funket veldig bra! Jentesport selger selvfølgelig masse klatreutstyr… sjekk utvalget!

Herlig ski-hilsen
Maria / Team Jentesport

Liten bil. Stort dike.

Jentesport produkter brukt på disse turene:

Mountain Equipment dunjakke http://www.jentesport.no/products/Mountain-Equipment-%252d-Sigma-Jacket%2C-Cranberry.html

Houdini – Mix Wrap Bra http://www.jentesport.no/products/Houdini-%252d-Mix-Wrap-Bra%2C-Purple-Rain%7B47%7DDark-Plum.html

Houdini – Women’s Drop Knee Power Tights http://www.jentesport.no/products/Houdini-%252d-Women%27s-Drop-Knee-Power-Tights%2C-Purple-Rain.html

Houdini – Toasty Top Hat http://www.jentesport.no/products/Houdini-%252d-Toasty-Top-Hat%2C-Rock-Black.html

Smartwool – Women’s PhD Ski Light http://www.jentesport.no/products/Smartwool-%252d-Women%27s-PhD-Ski-Light%2C-Claret-Multi-Stripe.html

Icebreaker – AC Glove Liner http://www.jentesport.no/products/Icebreaker-%252d-AC-Glove-Liner%2C-Black.html

Aclima – Warmwool Overall (Unisex) http://www.jentesport.no/products/Aclima-%252d-Warmwool-Overall-%28Unisex%29%2C-Black.html

Bodyglide – Antignagsårstift http://www.jentesport.no/products/Bodyglide-%252d-Bodyglide-for-henne%2C-anti%252dgnags%C3%A5rstift.html

Diverse klatreutstyr http://www.jentesport.no/categories/KLATREUTSTYR/

Nytt butikklokale!

Hei!

Det har vært travle de siste dagene i forbindelse med fristen for utsendelse av julegaver, men vi synes det er kjempehyggelig å bidra til pakkehaugen under juletrærne i vårt langstrakte land! Det har gått mye dunjakker, men andre populære  julegaveslagere har vært Glove Liners og halser fra Icebreaker, deilige ullsokker fra Smartwool og skalljakker fra Rab.

Vi har også en stor nyhet når det gjelder butikken – vi skifter beliggenhet i januar! Vi har funnet et fint lokale i Møllergata 8, et steinkast fra Glassmagasinet i Oslo Sentrum. Vi har vært veldig fornøyd med lokalene i Arnljot Gellines vei 3, men det er forholdsvis lite drop-in på dagen, så vi ønsker å etablere oss mer sentralt slik at vi vil være tilgjengelige for flere spreke jenter!
Jentesport overtar lokalene den 3/1, og planen er å åpne butikken en gang mellom 15. og 20. januar.  Det vil være mulig å bestille varer i nettbutikken selv om den fysiske butikken vil være stengt fra 24/12 til åpningen i medio januar. Vi vil komme tilbake med mer informasjon om hva som skjer fremover.

Vi trenger all den støtte vi kan få i denne spennende, men også utfordrende fasen! Vi håper dere vil følge Jentesport videre, og at våre etablerte kunder på østanten fremdeles vil handle hos Jentesport selv om vi flytter litt på oss!

 

Det nærmer seg jul!

Hei!

Tiden går jammen fort frem mot jul! Det er deilig med vinter, og selv om det har vært uvanlig kaldt i det siste, foretrekker jeg kulde fremfor trist og grått regnvær!

Vi har hengt opp Jentesport-banner i krysset nedenfor butikken og fått fin plakat i gatebukken vår, så nå er det lettere for tilfeldig forbipasserende å se at det er butikk her. Ellers har det vært mange trivelige kunder innom, både gutter som er på jakt etter julegave til kjæresten, og jenter som er ute etter julegave til seg selv : ). Det er spesielt gøy å se at det er kunder i så mange ulike aldersgrupper som besøker oss!

Det har gått veldig mye ull og dun de siste ukene, og det kan være noe ventetid på de mest populære produktene. Det blir jo ekstra spesielt i disse julegavetider, så vi håper at folk er tidlig ute med bestillingene sine! Ellers er vi veldig fleksible med tanke på bytting av julegaver, så det er bare å kjøpe nå og bytte innen den 10.januar.

Ha en fortsatt fin helg, alle sammen!

Hilsen Kristine

Vinter