Offisiell åpning av butikken og kalde dager

Nå er det altfor lenge siden jeg har skrevet i bloggen! Vi har hatt en offisiell åpning av Jentesport-butikken siden sist innlegg, det var en veldig hyggelig kveld med mange kjente og ukjente på besøk. Vi serverte forfriskninger, og det var gode åpningstilbud i hele butikken. Det var ganske deilig å få denne milepælen overstått, det har tross alt vært utrolig mye arbeid i forkant av butikkåpningen.  Nå har vi fått en butikk som vi synes er både kul, koselig og original, og det er mange som kommenterer at de synes lokalene er veldig stilige. Det er kjempehyggelig å høre, for selv om vi ønsker å ha en moderne butikk, har vi også villet bevare særpreget fra den gamle fabrikkbygningen.

Ellers er det tydelig at været har blitt kjøligere både i Oslo og i resten av landet, for det er mange som har kjøpt dunjakker hos oss. Ullundertøy er også noe som selvfølgelig er populært i disse vinterdager, og mange har fått spesielt fått sansen for Aclima sine varme og stilige hettegensere (noe jeg forstår godt, jeg har tre stykker av disse selv!). Vi gleder oss til en fin vinter med masse snø, skikjøring og fjellturer og håper dere gjør det samme!

Artikkel i Østkantavisa og notis i ShapeUp

I dag skrev Østkantavisa om Jentesport i denne artikkelen http://www.ostkantavisa.no/nyheter/kun-for-jenter-1.5787468. I tillegg til en fin artikkel, var det morsomt at de tok bilder av det flotte bygget som lokalet vårt ligger i (en gammel kullsyrefabrikk fra 1899) – det er vi veldig stolte av!

I tillegg til Østkantavisa,  fikk vi også en notis i jentemagasinet ShapeUp i novemberutgaven som kom ut i går. Det er morsomt at så mange ulike typer media har ønsket å fortelle om Jentesport, og god reklame er det jo selvsagt også!  

Nå går det mot kaldere dager, og mange har tatt en impulsiv svipptur innom butikken for å se på dunjakker og luer. Det er nok ikke så dumt, siden vi har mange gode tilbud for tiden!

Travle tider og artikkel i «Arctic Femme»

Mange har gjort et godt kjøp hos oss i disse dager. Vi har gode åpningstilbud i hele butikken og nettbutikken, og det er det mange som har benyttet seg av. Dunjakkene har vært populære, mange husker vel godt hvor kaldt det var i fjor vinter og ønsker å være forberedt før snøen kommer i år!

Ellers jobber vi mye med markedsføring, det er selvsagt viktig å få konseptet vårt ut til flest mulig. Vi fikk blant annet en hyggelig artikkel i Arctic Femme, se link her http://www.arcticfemme.no/fjellsport-og-friluftsbutikk-for-jenter.4830973-157960.html.  Arctic Femme er Norges eneste friluftsmagasin for jenter, så vi anbefaler å ta en titt på hjemmesidene deres!